2B2E19 4D4844 667B74 8EA2A9 ABC6D1 D3E4EE FFFFFF

Share this photo on Twitter Share this photo on Facebook

WOOD PIGEON # 1

Posted by
mmh photography (Girona, Spain) on 5 May 2010 in Animal & Insect and Portfolio.

Nowadays there is a fame wood pigeon incubating in a nest in my garden. Every day I see it still in your place. Some time she leaves the nest only for a few minutes and I am waiting for this moment with my camera. The next days you can see the result.

AQUESTS DIES HI HA UNA FAMELLA DE TÒRTURA INCUBAN EN UN NIU AL MEU JARDÍ. CADA DIA LA VEIX COMPLETAMENT QUIETA EN EL SEU LLOC. DE TANT EN TANT SURT NOMES PER UNS MINUTS S'ESTARRUFA, FA UN VOL I TORNA AL NIU. JO ESTIC ESPERANT AQUEST MOMENTS PER TREURE'N ALLGUNA INSTANTANIA. VEJEU EL RESULTAT EN ELS PROPERS DIES.

NIKON D80 1/160 second F/5.6 ISO 800 202 mm (35mm equiv.)

Please do not use any of my images without my agreement.
LEGAL ACTIONS WILL BE TAKEN IF YOU DO NOT RESPECT THIS COPYRIGHT.
© mmolinah

Thanks for the visit and comments, feel free to criticize the differents technical features please
Another mine blogs about photography and other hobbies

Wix mmolinah

UIFOTO (International Union of Photografy)


Facebook

Fonts from Barcelona, Spain

Excel·lent història la que ens expliques... molt interessant de viure en persona! Dolça imatge la de la tórtora estarrufada amb el seu ull ben negre observant entre les branques el que fa el fotògraf... amatent damunt del niu! Serà bonic de veure la resta d'imatges que puguis fer! Que tinguis un bon dia Mateu!

5 May 2010 9:32am

Fonts from Barcelona, Spain

vull dir Manel... sempre em confonc... ja em fa vergonya i tot! Perdó!

5 May 2010 9:33am

@Fonts: Je, Je, anava a escriure...."Quan vegi a Mateu ja l'hi diré !que tinguis un bon dia¡"... quan he vist la teva rectificació. Gràcies per el teus comentaris en general que considero especialment. Referent a la tortura t'haig de dir que m'ha fet patir de debò ja que aquests inesperats dies de fred, pluja i ben no s'ha mogut mai de sobre el que es suposa serà una o varies cries. Ahir al matí, desprès d'una nit tempestuosa, freda i totalment inapetent, en la que em vaig despertar un parell de vegades fruit de malt somnis relacionats amb ella , vaig anar a veure-la. Estava completament encongida, empetitida i amb el cap sota les plomes. ¡Semblava morta!. Tot ahir va ploure insistentment i tota aquesta nit igual. Aquest mati ha fet una miqueta de sol hi l’he pogut veure en el mateix lloc ( fa més de tres setmanes que hi és), quieta, però ara amb el cap aixecat i mirant-me com sempre, com en la primera fotografia. Total que ens hem fet amics, jo l’hi parlo, l’animo i ella m’ho paga no espantant-se i desant-me que la fotografií, que no és poc. Tinc l’esperança que aquesta “relació” permeti que finalment se’n surti i triomfi la vida sobre les inclemències del temps i jo pugui veure els pollets i fer-los les seves primeres fotografies.

Fonts from Barcelona, Spain

Seguiré amb molt interès l'aparició dels pollets. És una delícia veure'ls amb aquell tros de bec desencaixat cridat "Tinc gana" i els pares amunt i avall buscant cucs per tot arreu! Gràcies per la paciència i per l'explicació Manel! Bona tarda, Adela

5 May 2010 5:22pm

NIKON D80
1/160 second
F/5.6
ISO 800
202 mm (35mm equiv.)

wood
pigeon
paloma
torcaz
tórtura
mmolinah